LIFESTYLE

Ήρθε ο πελαργός! Γεννητούρια στην ελληνική showbiz – Ποιά κουκλίτσα ηθοποιός έγινε μανούλα;

Ήρθε ο πελαργός! Γεννητούρια στην ελληνική showbiz – Ποιά κουκλίτσα ηθοποιός έγινε μανούλα;

Πρώτη φορά μαμά έγινε το πρωί της Τετάρτης η όμορφη ηθοποιός, που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, έπειτα από περίπου τρία χρόνια γάμου!

Η Ευγενία Ρουμελιώτη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους τριών κιλών, με καισαρική τομή, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και το μωρό, χαίρουν άκρας υγείας.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά ο αδερφός της Ευδοκίας, Γιώργος, ο οποίος επεσήμανε στο Facebook ότι σαν σήμερα έχει γεννηθεί και ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

roumeliotisgeorge.jpg

«Το μωρό δεν ήρθε καθόλου ξαφνικά. Ήταν κάτι που το θέλαμε και ήρθε την στιγμή που, αν δεν ερχότανε, θα άρχιζα εγώ να αγχώνομαι πολύ», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή «Μία» του Star, ενώ περιέγραψε την αστεία στιγμή που βίωσε όταν έμαθε το φύλο του μωρού, καθώς αρχικά της είχαν πει ότι έχει κορίτσι.

«Μας ήρθε ξαφνικά το φύλο του μωρού. Οι γιατροί μας έλεγαν κορίτσι και το θέλαμε το κοριτσάκι. Πριν από μία εβδομάδα μας είπαν “έχετε αγόρι” και εγώ είπα “παιδιά, έχει γίνει λάθος! Εγώ έχω κορίτσι”!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

9103_XARAGKIONIS_ROYMELIOTI_ME_PEDIA_07122014 (484x800).jpg

Μάλιστα, ο Νικηφόρος, γράφει το star.gr, που έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, είπε στην καλή του: «δηλαδή θα κάνω δέκα παιδιά μέχρι να πετύχεις εσύ το κορίτσι;».

a2343e6f9e4dbaa6cfc7abf09e139282_0.jpg

Το όμορφο ζευγάρι, που είναι μαζί πέντε χρόνια, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2012, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου, παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top