Μεθυσμένος άνδρας αναστάτωσε πολυκατοικία σε χωρίο της Πάφου – Του πέρασαν χειροπέδες

Μεθυσμένος άνδρας αναστάτωσε πολυκατοικία σε χωρίο της Πάφου – Του πέρασαν χειροπέδες

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκληση ανησυχίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη ενός προσώπου.

Στις 28 Μαρτίου του 2021 και στις 16:30 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι άντρας τελεί υπό μέθη και προκαλεί ανησυχία σε πολυκατοικία στην Γεροσκήπου.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στο μέρος όπου μετά από συνομιλία με τους ενοίκους της πολυκατοικίας αυτοί ανέφεραν, ότι ο μεθυσμένος άντρας αναχώρησε από το μέρος οδηγώντας συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν και ανέκοψαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε άλλη οδό στην Γεροσκήπου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος έφερε έντονα συμπτώματα της μέθης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως αυτός οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου για να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης. Εκεί αρνήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE