ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με το Κυπριακό συζήτησαν Ε/κ και Τ/κ κόμματα με Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ

Τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με το Κυπριακό συζήτησαν Ε/κ και Τ/κ κόμματα με Βοηθό ΓΓ ΟΗΕ

Τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με το Κυπριακό, συζήτησαν αρχηγοί και εκπρόσωποι Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών κομμάτων με τον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική Miroslav Jenča, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πρεσβεία της Σλοβακίας, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιούνται οι συναντήσεις, «αρχηγοί και εκπρόσωποι των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν σε δικοινοτικές συναντήσεις στο Λήδρα Παλάς συναντήθηκαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης για να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με το κυπριακό πρόβλημα, μαζί με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική του Τμήματος Πολιτικών και Ειρηνευτικών Υποθέσεων Miroslav Jenča».

Προστίθεται ότι η επόμενη συνάντηση των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό του Απριλίου σύμφωνα με την επιδημιολογική κατάσταση στο νησί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top