Το Alexander College προσφέρει στο Ίδρυμα Αγίου Γεωργίου – Χριστάκη Χασάπη

Το Alexander College προσφέρει στο Ίδρυμα Αγίου Γεωργίου – Χριστάκη Χασάπη

Το Alexander College, συνεχίζει να στηρίζει την τοπική κοινωνία, πραγματώνοντας έναν από τους κύριους στόχους του και όραμά του.


Θέλοντας να ενισχύσει την ποιότητα του έργου που επιτελεί, προσέφερε το ποσό των 1000 ευρώ στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη, το οποίο στεγάζεται στη Λάρνακα. Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών, προσφέροντας έμπρακτη στήριξη στα παιδιά του Ιδρύματος.
Το Ίδρυμα λειτουργεί από το 1992 και δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει φροντίδα σε παιδιά με βαριές σωματικές και πνευματικές αναπηρίες.
Το χρηματικό ποσό παραδόθηκε στον Χριστάκη Μάλλα, Πρόεδρο Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ιδρύματος Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη.


Στη συνάντηση, ο Διευθυντής του Alexander College, Άντης Λόππας, παρέδωσε την εισφορά, τονίζοντας ότι η στήριξη εκ μέρους του ακαδημαϊκού ιδρύματος θα είναι συνεχής, συγχαίροντας παράλληλα όλη την ομάδα του Ιδρύματος για το σπουδαίο τους έργο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE