LIFESTYLE

Ο Λούκας Γιώρκας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη: Ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας και η καριέρα του

Ο Λούκας Γιώρκας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη: Ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας και η καριέρα του

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο κύπριος τραγουδιστής Λουκάς Γιώρκας εξομολογείται τα πάντα για την καριέρα και την σχέση του με την Έλενα Ράπτη.

Ο Λουκάς βρίσκεται ανάμεσα σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη λόγω της δουλεία του κατά την καλοκαιρινή περιοδεία, ενώ η ζωή του βρίσκεται στην Αθήνα τα τελευταία δυο χρόνια και όπως εξομολογείται η αφετηρία του είναι η Κύπρος. Όταν επιστέφει στην γενέτειρα του αισθάνεται οικεία με τον κόσμο της και βεβαία χαίρεται να είναι με την οικογένεια του που διατηρεί δυνατούς δεσμούς και του δίνουν μεγάλη δύναμη σε κάθε Live.

Όπως αναφέρει δεν ήταν πάντα το όνειρο του να γίνει τραγουδιστής αφού ο κλάδος που παρακολουθούσε ήταν Βιολογία. Το τραγούδι πρόεκυψε εντελώς τυχαία και η οικογένεια του τον στήριζε από την αρχή.

Στον Λούκα αρέσει ο θεσμός της οικογενείας και τον θεωρεί ότι πιο δυνατό στην ζωή ενός ανθρώπου, ενώ η συμβουλή που κρατά ως οδηγό της ζωής του από την οικογένεια του είναι να βρίσκεται πάντα κοντά στον Θεό.

Η σχέση του με την Έλενα Ράπτη δεν περίμεναν να πάρει τέτοιες διαστάσεις άλλα ο ίδιος και η σύντροφος του έμειναν προσηλωμένοι στην δουλεία τους αφού είναι και οι δυο επαγγελματίες.  

Σαν άνθρωπος  υποστηρίζει πως δεν παίρνει τίποτα σαν δεδομένο και πιστεύει πως πρέπει να προσπαθείς πολύ για αυτά που αγαπάς, ωστόσο πιστεύει πολυ στο να περάσουν δυο άνθρωποι τη ζωή τους όσο πιο γαλήνια και ευτυχισμένα γίνεται με κοινή πορεία στην κοινή τους ζωή.

Ενώ ρωτήθηκε αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας  δήλωσε πως θέλει να κάνει οικογένεια άλλα όταν θα είναι έτοιμος αυτός και η σύντροφος του για κάτι τέτοιο.

«Ένα μωρό νομίζω ότι για κάθε άνθρωπο είναι ευχάριστο».

Αν και έχει χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, ομολογεί πως μόλις ξεκίνησε θεωρούσε πως μια καλή φωνή είναι το μόνο δυνατό όπλο για την επιτυχία άλλα καθώς περνούσε ο καιρός αντιλήφθηκε πως το θέμα είναι πολύπλευρο αφού χρειάζεται να έχει και καλή επικοινωνία  με τον κόσμο και από απειρία δεν γνώριζε αν την κατείχε. Ενώ ομολογεί πως ακόμη θέλει πολύ δουλεία για να φτάσει στο επίπεδο που θα πει πως ναι, είναι ευχαριστημένος.

Ο Λούκας τραγουδά  επαγγελματικά τα τελευταία  έξι χρόνια και υπογραμμίζει  πως έχει φάει αρκετά χαστούκια στο χώρο και το μεγαλύτερο από την έκταση που κατά καιρούς παίρνουν κομμάτια από την προσωπική του ζωή, τα οποία αν και καταλαβαίνει δεν έχει καταφέρει να αποδεχτεί ολοκληρωτικά, αφού θέλει να απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με την επαγγελματική του δραστηριότητα. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνέντευξη του στο «HELLO» η Eurovision ήταν μια ευχάριστη εμπειρία αφού εμφανίστηκε μπροστά σε 150.000 κόσμο και εκατομμύρια τηλεθεατές και είναι μια εμπειρία που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή. Σχετικά με τη φετινή συμμέτοχη, της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου είπε πως είναι παρά πολύ καλή και με μια πολύ καλή φωνή και της εύχεται τα καλύτερα.

Τα talent show τα χαρακτήρισε ως ευκαιρίες που δίνονται σε νέους καλλιτέχνες να διαχειριστούν σωστά και να κάνουν τα πρώτα βήματα τους. Ενώ διευκρίνισε ότι οι νικητές και οι χαμένοι φαίνονται έξω από το παιχνίδι και συμπλήρωσε πως τα talent show δεν είναι ο μόνος δρόμος για να αρχίσει κάποιος την καριέρα του σε αυτόν τον τομέα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top