LIKE ONLINE

Δεν κάνει πλάκα: Ζητά 5.000.000 αποζημίωση από αεροπορική εταιρεία επειδή δεν...!

Δεν κάνει πλάκα: Ζητά 5.000.000 αποζημίωση από αεροπορική εταιρεία επειδή δεν...!

Η Αμερικανίδα Cary David κατέθεσε μήνυση στην αεροπορική εταιρεία United Airlines επειδή κατά την διάρκεια μιας πτήσης τεσσάρων ωρών από το Πουέρτο Ρίκο προς το Νιού Τζέρσεϊ δεν μπόρεσε να δει κανένα ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση παρά μόνο για δέκα λεπτά πριν το τέλος της πτήσης.

Η γυναίκα είχε πληρώσει πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος συνδρομή 7,99 δολάρια για να παρακολουθήσει live εκπομπές κατά την  διάρκεια της τετράωρης πτήσης από την τηλεόραση που βρισκόταν συνδεδεμένη με το κάθισμά της. Όμως η γυναίκα μπόρεσε να παρακολουθήσει «ζωντανό» τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο για δέκα λεπτά και έτσι μήνυσε την αεροπορική εταιρεία ζητώντας το αστρονομικό ποσόν των πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η μήνυση της David δεν ευσταθεί νομικά επειδή η εταιρεία ενημερώνει πάντα τους επιβάτες της ότι τα live τηλεοπτικά προγράμματα και η χρήση WiFi είναι διαθέσιμα μόνο όταν το αεροσκάφος βρίσκεται στον εναέριο χώρο των «ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών».

Η David δήλωσε ότι αν κερδίσει την υπόθεση θα μοιραστεί τα χρήματα και με άλλους επιβάτες που κατά καιρούς έχουν υπάρξει θύματα παρόμοιων περιστατικών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top