LIFESTYLE

Κύπριος ηθοποιός μας σοκάρει: «Κατέρρευσα ψυχολογικά από ένα έρωτα…Πέθαινα, χτυπιόμουν στους τοίχους»

Κύπριος ηθοποιός μας σοκάρει: «Κατέρρευσα ψυχολογικά από ένα έρωτα…Πέθαινα, χτυπιόμουν στους τοίχους»

Ο Κύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεατρολόγος που αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «10 λεπτά κήρυγμα», μεγάλωσε πια, ωρίμασε, συνειδητοποίησε πράγματα για τη ζωή και τον εαυτό του, αλλά και για τον έρωτα.

 Ο συμπατριώτης μας ηθοποιός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα εδώ και αρκετά χρόνια προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις  για την προσωπική του ζωή, για τους ανεκπλήρωτους έρωτες του, αλλά και πως βίωσε την απόρριψη, εμπειρία που ομολογουμένως ήταν τραυματική για τον ίδιο. Διαβάστε τι δήλωσε στο περιοδικό «ΥΕS»

Δεν είσαι ερωτευμένος δηλαδή;

Ο έρωτας στη ζωή μου δεν παίζει κανέναν ρόλο. Άλλωστε, δεν έχω ζήσει ποτέ τον έρωτα αμφίδρομα. Δεν με ερωτεύτηκε ποτέ κανείς. Μισώ τον έρωτα γιατί είναι ένα συναίσθημα ψυχοσωματικό το οποίο μπορεί να σε διαλύσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Τόσο τραυματική ήταν η εμπειρία σου;

Έχω φτάσει σε ακραίες περιπτώσεις ψυχολογικής κατάρρευσης λόγω έρωτα. Κόντεψα να διαλυθώ τελείως ψυχικά. Μου έκανε κακό. Ήταν αδιέξοδο. Δεν κέρδισα τίποτα παρά μόνο σπαταλήθηκα ψυχολογικά. Πέθαινα, χτυπιόμουν στους τοίχους χωρίς αποτέλεσμα μόνο ο τοίχος ράγιζε. Δεν υπάρχει τίποτα υγιές στον έρωτα. Σε αυτόν και στην τρέλα ενεργοποιούνται τα ίδια κέντρα εγκεφάλου. Εγώ τρελάθηκα μια,δυο, τρεις και είπα φτάνει. Δεν θέλω να ερωτευτώ. Είναι ένα συναίσθημα μισητό και νοσηρό και δεν πρέπει να υπάρχει στους ανθρώπους. Μακάρι στο μέλλον να σου πω τα αντίθετα.

Δεν θες έναν άνθρωπο δίπλα σου;

Θα ήθελα να έχω τύχει αντικείμενο έρωτα και με πονάει το να περάσει η ζωή μου με μοναξιά, αλλά ξέρω ότι είναι το πεπρωμένο. Με φοβίζει η μοναξιά της φθοράς, γι' αυτό θα προσλάβω μια νοσοκόμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top