LIFESTYLE

Μοναδικός στο είδος του στην Κύπρο! Το λένε όλοι - Ποιός είναι το απόλυτο style icon της χώρας; (PICS)

Μοναδικός στο είδος του στην Κύπρο! Το λένε όλοι - Ποιός είναι το απόλυτο style icon της χώρας; (PICS)

Ξέρει να κάνει παιχνίδι με το στυλ, συνδυάζοντας λάμψη, εικόνες και χρώματα! Αγαπημένο παιδί στα social media, αφού κάθε του ανάρτηση μαζεύει άπειρα likes, κυρίως από επώνυμους guru της μόδας.

Ρηγίνος ή αλλιώς Rai, ο άνθρωπος με το διαφορετικό life style και το πάθος του με την μόδα που θα μπορούσε αδιαμφισβήτητα να χαρακτηριστεί ως ένα σύμβολο της μόδας και της καλής αισθητικής.

Γεννήθηκε στις 8 Μαΐου το 1973 στην Μεγαλόνησο και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Λεμεσού. Οι γονείς του Μιχάλης και Λούλα Χριστοφόρου, αν και οι ίδιοι σε ένα εντελώς διαφορετικό τομέα εργασίας καθώς η μητέρα του ως κυβερνητική υπάλληλος και ο πατέρας του επιχειρηματίας, ο ίδιος από πολύ μικρή ηλικία έδειξε το πάθος του για την μόδα και την καλή αισθητική.

Την παιδική του ηλικία την έζησε στην γενέτειρα πόλη του, έχοντας εύκολα παιδικά χρόνια όπως ο ίδιος μας εξομολογείται. Μεγάλη του αδυναμία η γλυκιά του μητέρα μιας και είναι το μοναδικό αγόρι της οικογενείας Χριστοφόρου. Έχοντας μια μικρότερη αδερφή την Αφροδίτη που και την πολυαγαπά μεγάλωσαν μαζί ως τα δύο καλομαθημένα παιδιά της οικογένειας όμως από πολύ μικρή ηλικία έμαθαν να έχουν τρόπους και αρχές. Αυτό άλλωστε φαίνεται σε όλους όσους τον γνωρίζουν ως το πιο καλόκαρδο και ευγενικό παιδί.

Caption

Η ομάδα του Incognito θέλοντας να τιμήσει το Ρηγίνο Χριστοφόρου για την κομψότητα στο προσωπικό του στυλ απευθυνθήκαμε σε φίλους της μόδας και τους ρωτήσαμε την προσωπική τους άποψη για το Fashion Icon Rai.

Caption

Έβελυν Καζαντζόγλου (Μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός)

«Ο Ράι είναι ιδιαίτερος σαν άνθρωπος με φοβερή αγάπη για τη μόδα που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό είναι το κύριο επάγγελμα του πάθος για τα ρούχα το βλέπεις από την τεράστια ντουλάπα του μέχρι το απίστευτο laundry room. Γλυκός με διάθεση πάντα να βοηθήσει όλο τον κόσμο κ να τον υποδεχτεί στο σπίτι του σαν πραγματικός βασιλιάς. Από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το νησί και ένιωσα πραγματικά την φιλοξενία του.. άσε που είχαμε ένα μεγάλο κοινό θέμα να συζητάμε πάντα, τη μόδα!»

Νικόλας Ιωαννίδης (Στυλίστας, παρουσιαστής)

«Το στυλ του Ράι εκτός του είναι μοναδικό και πολύ λίγα άτομα μπορούν να το υποστηρίξουν, είναι αριστοκρατικό με φινέτσα».

Αντρέας Ζαννετίδης (Σχεδιαστής Μόδας)

«Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζει τον διαφορετικό τρόπο στο ντύσιμο του και στο life style που επιλέγει, που φαίνεται να είναι προσωπικό και μοναδικό».

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (Σχεδιαστής Μόδας)

«Για τον Ραι η μόδα και στο style είναι τρόπος ζωής. Γνωρίζοντας τον βλέπεις πως δεν είναι μόνο το ντύσιμο του αλλά τα πάντα γύρω του στα οποία υπάρχει η καλαισθησία και το style. Είναι από τους λίγους άντρες στην Κύπρο που δίνουν μαθήματα style σε κάθε τους εμφάνιση».

Τόνια Κατσιολούδη (Σχεδιάστρια κοσμημάτων)

«Για εμένα ο Ραι είναι η προσωποποίηση του πολυτελές και πηγαίου style και πραγματικά από τους λίγους κύπριους που τολμούν. Λόγο και της ειδικότητας μου σαν σχεδιάστρια accessories προσέχω και λατρεύω τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα accessories. Πάντα με υπέροχα παπούτσια και ξεχωριστές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το ντύσιμο του RESPECT!»

Παντελής Μήτσου (Σχεδιαστής μόδας)

«Σωστός και πάντα ενημερωμένος σε ότι αφορά τη μόδα και το style!!»

Αντρέας Φαλάς (Μοντέλο)

«Ο Ραι είναι ο άνθρωπος που με ένα του ντύσιμο μπορεί να ανατρέψει την τράπουλα της μόδας ευχάριστα και μοναδικά. Και ξέρεις πιο είναι το πιο σημαντικό; Ότι την ομορφιά στον ντύσιμο που μας δείχνει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει την έχει εις διπλούν και εσωτερικά! You Rock Rai».

Λουκία Κυριάκου (Σχεδιάστρια μόδας)

«Έχει απίστευτο στυλ ο άνθρωπος, ιδιαίτερο και πάντα πολύ προσεγμένο. Θεωρώ ότι το όνομα του είναι συνώνυμο του στυλ».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γιάννη Γερολέμου, για την παραχώρηση της συνέντευξης/παρουσίασης, που φιλοξενούμε σήμερα στη στήλη LIFESTYLE της ιστοσελίδας μας.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top