Κίνηση ανθρωπιάς: Το γεύμα αγάπης εις μνήμη του Στάθη Κατσαρή από τους φίλους του

Κίνηση ανθρωπιάς: Το γεύμα αγάπης εις μνήμη του Στάθη Κατσαρή από τους φίλους του

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι φίλοι του Στάθη Κατσαρή που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Εις μνήμη του καλού τους φίλου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα πρόσφεραν γεύμα αγάπης σε άπορες οικογένειες μέσω του ΚΕΠΑ, Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι επί ευκαιρίας των σαράντα ημερών που συμπληρώνονται από τον θάνατο του.

Η ανάρτηση του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος:

«Μια πολύ όμορφη πράξη από τους φίλους του Στάθη Κατσαρη οι οποίοι προσφέρουν το σημερινό Γεύμα Αγάπης 🥣 για φτωχές οικογένειες με την ευκαιρία του 40ήμερου μνημοσύνου του.
Αιωνία ας είναι η μνήμη του Στάθη.
Μακάρι να μιμηθούν και άλλοι και να προσφέρουν φιλανθρωπία στη μνήμη των φίλων τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ 'Αγιος Χριστόφορος KEPA Agios Christoforos»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE