LIKE ONLINE

Αυτό είναι θαύμα: Μωρό επέζησε θαμμένο οκτώ μέρες σε δάσος – Γυναίκα άκουσε το κλάμα του

Αυτό είναι θαύμα: Μωρό επέζησε θαμμένο οκτώ μέρες σε δάσος – Γυναίκα άκουσε το κλάμα του

Ένα αγοράκι, στην αυτόνομη επαρχία Guangxi Zhuang της Κίνας, παρόλο που ήταν θαμμένο πέντε εκατοστά κάτω από το έδαφος, βρέθηκε ζωντανό, μετά από οκτώ ημέρες.

Το μωρό στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, όταν μια γυναίκα, που είχε βγει να μαζέψει βότανα μέσα στο δάσος, άκουσε κλάματα και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους μοναχούς γειτονικού βουδιστικού ναού.

Ο μοναχός Zhao Shimin δήλωσε στον κινεζικό Τύπο ότι ειδοποίησε την αστυνομία και όταν οι αξιωματικοί έφθασαν στο σημείο έσκαψαν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Ένα μωρό ηλικίας περίπου ενός μήνα ήταν ζωντανό μέσα σε χάρτινο κιβώτιο, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ οι γιατροί ανέφεραν, ότι, ίσως να κρατήθηκε ζωντανό, εξαιτίας της υγρασίας που διαπερνούσε το χάρτινο κιβώτιο.

Οι γονείς του βρέθηκαν και έχουν ήδη συλληφθεί. Επειδή το μωρό γεννήθηκε με λαγόχειλο, ίσως αυτή να ήταν η αιτία που οι γονείς ήθελαν να το «εξαφανίσουν».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top