ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το ίδιο νόμισμα απαντά στον Γενικό ο Ρ. Ερωτοκρίτου - Τι δηλώνει ο Β. Γενικός Εισαγγελέας στο Tothemaonline.com

Με το ίδιο νόμισμα απαντά στον Γενικό ο Ρ. Ερωτοκρίτου  - Τι δηλώνει ο Β. Γενικός Εισαγγελέας στο Tothemaonline.com

Προχωρεί άμεσα στην καταχώρηση αίτησης στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ζητώντας την παύση του.

Μία σου και μία μου παίζουν το παιχνίδι στη Νομική Υπηρεσία, Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

Μετά την καταχώρηση αίτησης από μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας  σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο με την οποία ζητά  απόλυση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα  Ρ. Ερωτοκρίτου, με το αιτιολογικό της επίδειξης ανάρμοστης συμπεριφοράς από μέρους του, ο κύριος Ερωτοκρίτου, δηλώνει μιλώντας στο Tothemaonline.com, ότι προτίθεται να προχωρήσει με τα ίδια μέσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, η εν λόγω συμπεριφορά αναφέρεται σε πράξεις, ενέργειες και δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά την περίοδο μεταξύ 14.4.15 – 23.4.15 καθώς και σε χειρισμούς ποινικών υποθέσεων που αφορούν Φ.Π.Α. υπό συνθήκες που υποδηλώνουν σύγκρουση συμφέροντος, σε προγενέστερη χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την περίοδο στην οποία ο κύριος Ερωτοκρίτου, εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του Κώστα Κληρίδη και δικηγορικού γραφείου για την υπόθεση της Providencia.

Να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, ζητείται επιπλέον όπως ο Βοηθός τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι την εκδίκαση της απόφασης.

Να σημειώσουμε με βάση το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας θα έπρεπε να προέρχεται από την τουρκοκυπριακή κοινότητα, άρα ουσιαστικά το εύρος των εξουσιών Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, με την σημερινή κατάσταση πραγμάτων είναι πανομοιότυπο, άρα ποιος μπορεί να περιορίσει ποιον;

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top