ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Aυτά είναι τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Κύπρο! Διαβάστε αναλυτικά σε κάθε πόλη

Aυτά είναι τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Κύπρο! Διαβάστε αναλυτικά σε κάθε πόλη

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών, του υπουργείου Εμπορίου, η νέα λίστα με τα επίπεδα των τιμών λιανικής πώλησης των πετρελαιοειδών σε 261 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Κύπρο.

H Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, έχει ολοκληρώσει τη νέα της έρευνα για συλλογή στοιχείων αναφορικά με τα επίπεδα τιμών λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών στις 11.05.2015, σε 261 διαφορετικά πρατήρια καυσίμων παγκύπρια.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου δημοσιεύονται οι πίνακες με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια ανά επαρχία έτσι ώστε να γνωρίζουν οι καταναλωτές. Η ιστοσελίδα μας παραθέτει κάποια από τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων ανά επαρχία με στόχο να βοηθηθούν οι καταναλωτές.

Τονίζεται ότι οι τιμές που παρουσιάζονται σε κάθε δημοσίευση του Παρατηρητηρίου Τιμών αφορούν τις τιμές στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες καταγραφής που έχουν διεξαχθεί οι έλεγχοι για τη λήψη τιμών.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται σχετικά για τα φθηνότερα πρατήρια και μέσω της δωρεάν Τηλεφωνικής Γραμμής Καταναλωτή 1429.

Σημειώνεται ότι, ο Μέσος Όρος Τιμών λιανικής πώλησης της Αμόλυβδης 95 στις 11.05.2015 διαμορφώθηκε στο €1,310 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ημερομηνίας  28.04.2014 που κυμάνθηκε στο €1,436  το λίτρο.

Η δημοσίευση του Παρατηρητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους καταναλωτές, ενδυναμώνοντας την ικανότητα τους να συγκρίνουν τιμές.

Επιπλέον, προσθέτει περισσότερη διαφάνεια στη συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας της λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών και συμβάλλει στη διαμόρφωση υγιούς ανταγωνισμού.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΠΑΦΟΣ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top