Θα τρώγαμε τουρκικές μπανάνες και δεν θα το παίρναμε είδηση!

Θα τρώγαμε τουρκικές μπανάνες και δεν θα το παίρναμε είδηση!

Μεγάλη ποσότητα μπανανών επιχείρησε Ελληνοκύπριος να μεταφέρει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Τον έπιασαν τελωνειακοί και ο ύποπτος ανακρίνεται.

Χειροπέδες πέρασε χθες το μεσημέρι η Αστυνομία, σε 67χρονο Ελληνοκύπριος φθαρτέμπορα που επιχείρησε να μεταφέρει μέσω του οδοφράγματος της Ζώδιας από τα κατεχόμενα, δύο τόνους μπανάνες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Τελωνείου Χρίστο Χρίστου, οι μπανάνες φαίνεται να εισήχθησαν από την Τουρκία στα κατεχόμενα και παραλήπτης τους να ήταν ο 67χρονος, ο οποίος θα «βάφτιζε» μπανάνες κυπριακές και θα γέμιζε την αγορά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE