ΕΛΛΑΔΑ

Νέα υπόθεση πορνογραφίας με θύμα 14χρονη από γιο γνωστού επιχειρηματία στην Ελλάδα

Νέα υπόθεση πορνογραφίας με θύμα 14χρονη από γιο γνωστού επιχειρηματία στην Ελλάδα

Πρόκειται για τον γιο διευθύνοντος συμβούλου γνωστής εταιρείας ρούχων ο οποίος ζει στα Βόρεια Προάστια .Την απειλούσε ότι θα δημοσίευε επεξεργασμένη... γυμνή της φωτογραφία.

Μία νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου έρχεται στο προσκήνιο με τον φερόμενο 22χρονο δράστη να έχει συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία μιας 14χρονης, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αφού προσάρμοσε (με  ψηφιακή επεξεργασία/μοντάζ), σε ένα γυναικείο γυμνό σώμα, φωτογραφία του προσώπου της, στη συνέχεια της έστειλε την επεξεργασμένη φωτογραφία, απειλώντας την ότι θα την δημοσίευε στο διαδίκτυο, αν δεν του έστελνε βίντεο της ίδιας με γυμνό περιεχόμενο!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 14χρονη, αφού ο δράστης έλαβε το βίντεο, με την απειλή ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο, την εξανάγκασε να του στείλει και άλλα ερωτικά βίντεο της!

Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε σχετική Διάταξη και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την ενδελεχή ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία διήρκησε περισσότερο από δύο μήνες, βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 22χρονου δράστη, ενώ ύστερα από αλληλογραφία με εταιρίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προέκυψε η σύνδεση διαδικτύου, που διατηρούσε στην οικία του.

Το πρωί της Τετάρτης, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβη στην οικία του 22χρονου σε περιοχή της Αττικής, όπου βρέθηκε μέρος του βιντεοσκοπημένου υλικού και ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβάσεις διατάξεων των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 348Γ Π.Κ. «Πορνογραφικές Αναπαραστάσεις Ανηλίκων», πράξεις τελεσθείσες μέσω διαδικτύου και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top