ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό ατύχημα – Ανυψωτικό μηχάνημα έπεσε σε γκρεμό- Eπέμβαση της Πυροσβεστικής

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό ατύχημα – Ανυψωτικό μηχάνημα έπεσε σε γκρεμό- Eπέμβαση της Πυροσβεστικής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημερί της Τετάρτης 26/5 στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανυψωτικό μηχάνημα (φορκλιφτ) στο οποίο επέβαιναν δύο εργάτες (48 και 53 ετών) κοντά στην περιοχή του Δημοτικού Σφαγείου της Πόλης Χρυσοχούς έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το μηχάνημα να κάνει «βουτιά» τεσσάρων μέτρων και να τραυματίσει τους δυο εργάτες που για τον απεγκλωβισμό τους ζητήθηκε και η βοήθεια της Πυροσβεστικής

Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου ο ένας αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο ενώ ο δεύτερος τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου και νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.