LIFESTYLE

Το νέο hot ζευγάρι της Showbiz: Επιτέλους το παραδέχτηκαν! Είναι μαζί!

Το νέο hot ζευγάρι της Showbiz: Επιτέλους το παραδέχτηκαν! Είναι μαζί!

Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι! Ούτε τον έρωτά τους δεν μπορούν να ζήσουν!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Taylor Swift και ο Calvin Harris που όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή τελικά δεν τα κατάφεραν!

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι... Επιτέλους αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνισή ως ζευγάρι.

Ο λόγος για την Taylor Swift και τον Calvin Harris οι οποίοι είναι το νέο hot ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ο 31χρονος DJ, βγήκαν για δείπνο στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τους φωτογράφους και μάλιστα κρατιόντουσαν χέρι χέρι. Δείτε τους.

Dinner declaration: Taylor Swift and Calvin Harris made it clear they are officially dating as they headed out for a bite to eat on Tuesday night in Santa Monica, California

Σημειώνεται πως ο Calvin Harris είναι ο πρώην της Rita Ora ενώ πριν λίγο καιρό χώρισε και με την Αρίκα Γουλφ, μοντέλο στο επάγγελμα,  επειδή υποτίθεται δεν είχε χρόνο για τη σχέση τους.Για την Taylor Swift  βρήκε όμως! Μπράβο στα παιδιά! Είναι το πιο όμορφο ζευγάρι.

Happy twosome: The new couple did not let go of each other's hand nor did they stop smiling

Making it clear: The 25-year-old pop star and her 31-year-old DJ beau did not have to use words to confirm their relationship status because the pair chose to eat at celeb-loved and paparazzi sure thing, Giorgio Baldi, which is equivalent to singing from the rooftops

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top