ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αντίο κέρφιου, ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα - Πώς ξημερώνει η Πέμπτη

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αντίο κέρφιου, ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα - Πώς ξημερώνει η Πέμπτη

Διανύουμε μόλις τις τελευταίες ώρες όπου το κέρφιου θα είναι ακόμη κομμάτι της ρουτίνας και της καθημερινότητας μας.

Το ξημέρωμα της αυριανής ημέρας (Πέμπτη, 10 Ιουνίου) θα θέσει σε ισχύ νέες χαλαρώσεις, με σημαντικότερη εξ’αυτών την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας που μας συνόδευε μέχρι σήμερα. Έτσι λοιπόν, οι Κύπριοι πολίτες θα μπορούν να διακινούνται απρόσκοπτα και χωρίς κανένα περιορισμό.

Το ντόμινο λοιπόν αυτό αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε διάφορους τομείς αφού παρέα του θα φέρει την επαναλειτουργία των κέντρων διασκέδασης. Τα νυχτερινά μουσικοχορευτικά κέντρα ανεβάζουν επιτέλους ρολά (σχεδόν 16 μήνες μετά) και βγαίνουν από τη ναφθαλίνη γεμίζοντας με ζωή αλλά και... επιλογές τις βραδινές μας εξόδους και περιηγήσεις.

Φυσικά όπως αναμένεται -και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα τους- η λειτουργία αναμένεται να διέπεται από αρκετά αυστηρά πρωτόκολλα και περιορισμούς υπό το φόβο μετάδοσης και νέας έξαρσης.  Δεν παύει όμως να αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την απόλυτη επαναφορά.

Οι διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητά μας όμως δε σταματούν εδώ αφού αίρεται μετά από καιρό ο περιορισμός για φυσική παρουσία εργαζομένων στο 50% τόσο στο δημόσιο τομέα, όσο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Οι εργαζόμενοι λοιπόν -σε αρκετούς θα συνεχίσει να δίνεται η δυνατότητα της εκ περιτροπής εργασίας ή τηλεργασίας- θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις δουλειές τους αφήνοντας τη ρουτίνα του σπιτιού. 

Η αρχή του τέλους λοιπόν θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα τεστ, αγγίζοντας την κανονικότητα. Με την ευχή το εμβολιαστικό πλάνο να συνεχίσει με γοργούς ρυθμούς και να έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία παίρνοντας πίσω τις ζωές μας θα περάσουμε στο τελευταίο στάδιο αποκλιμάκωσης των μέτρων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top