LIFESTYLE

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη - BINTEO

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη - BINTEO

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κέρδισε τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Βραδιά τελικού για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όπου τους ανακοίνωσαν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που έπρεπε να αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.Βραδιά τελικού για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όπου τους ανακοίνωσαν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που έπρεπε να αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που κλήθηκαν οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούσαν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωρούσε ως δικαιολογία και η ικανότητα ήταν αυτή που θα θριάμβευε. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, ήταν τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή του MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top