LIFESTYLE

Πενθεί και πέφτει στα πατώματα ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής! Παραδέχεται πως τρώει χυλόπιτες…

Πενθεί και πέφτει στα πατώματα ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής! Παραδέχεται πως τρώει χυλόπιτες…

Ότι έχει φάει χυλόπιτα αλλά και ότι κάθε χωρισμός του είναι για εκείνον σαν ένας μικρός θάνατος παραδέχτηκε ο ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και βοηθός της Μελίνας Ασλανίδου στο «Voice 2», δεν έκρυψε ότι τον έχουν απορρίψει (χωρίς να προσδιορίσει τον αριθμό):

 «Ναι έχω φάει «χυλόπιτα». Εννοείται πως μου το έχω ζήσει αυτό. Μάλιστα όταν είσαι γνωστός η «χυλόπιτα» πονάει πιο πολύ να ξέρεις…»

Στη συνέχεια περιγράφει πως αντιδρά κάθε φορά που χωρίζει:

«Είμαι από αυτούς που πέφτουν στα πατώματα, κλείνονται στο σπίτι και ακούω πολύ Αντώνη Βαρδή. Ζω 1,5 εβδομάδα πενθώντας κατά μία έννοια. Το δίδαγμα που έχω πάρει από τέτοιες στιγμές είναι ότι η ζωή συνεχίζεται…»

Μάλιστα δεν κρύβει ότι παρά το γεγονός που είναι πλέον γνωστός, οικονομικά δεν είναι καλά, καθώς μέχρι και σήμερα μοιράζεται το μεροκάματο του με την οικογένεια του:

«Από το πρώτο μου μεροκάματο μέχρι σήμερα το μοιράζομαι με την οικογένεια μου. Μακάρι να μη χρειαζόταν να το κάνω, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν είμαστε καλά. Φτωχός ξεκίνησα και συνεχίζω φτωχός σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω δικό μου σπίτι, ζω στο ενοίκιο και το μόνο πράγμα που μου ανήκει είναι ένα αμάξι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Τέλος, εξήγησε για ποιο λόγο στην αρχή της καριέρας του ήταν «μαγκωμένος» αλλά το τελευταίο διάστημα έχει «λυθεί»:

«Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρόσφατα ήμουν τρομαγμένος στις συνεντεύξεις, μου γιατί είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Δεν μου ήταν πολύ ευχάριστο το να με ρωτούν για παράδειγμα για την προσωπική μου ζωή. Πλέον έχω μάθει να το διαχειρίζομαι αυτό. Παλιότερα έκρυβα κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου και το χιούμορ μου ήταν μία από αυτές. Πλέον είμαι πολύ «χύμα», όπως θα μιλήσω σε μια παρέα έτσι θα μιλήσω και στην τηλεόραση. Σήμερα νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου, αν και δεν έχω κατασταλάξει ακόμη μέσα μου κι έχω πολλά υπαρξιακά προβλήματα κι ανησυχίες. Και οι οποίες δεν θέλω να σταματήσουν να υπάρχουν γιατί μετά δεν θα υπάρχει νόημα στη ζωή μας».

Εφημερίδα «Αγορά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top