Το θαύμα που συνέβη σε έναν 20χρονο: Πέθανε για 20 λεπτά και υποστηρίζει πως είδε τον Ιησού!

Το θαύμα που συνέβη σε έναν 20χρονο: Πέθανε για 20 λεπτά και υποστηρίζει πως είδε τον Ιησού!

Για το θαύμα που του συνέβη μίλησε ο 20χρονος Ζακ Κλέμεντς από το Τέξας, ο οποίος επανήλθε στη ζωή είκοσι λεπτά αφότου είχε σταματήσει η καρδιά του να χτυπά!

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο Ζακ ήταν μόλις 17 ετών, κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής στο σχολείο.

Ενώ έτρεχε κατέρρευσε και η καρδιά του δεν χτυπούσε καθόλου. Μετά από 20 λεπτά το ασθενοφόρο που έφτασε για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, βρήκε σφυγμό και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ξύπνησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πολλές ημέρες αργότερα, και αυτό που διηγήθηκε άφησε τους πάντες άφωνους, αφού οι γιατροί δεν του είχαν δώσει πολλές πιθανότητες να επιβιώσει:

«Όταν η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά, είδα έναν άνδρα με κυματιστά μαλλιά και γενειάδα. Δεν μου πήρε πολύ για να καταλάβω πως ήταν ο Ιησούς» είπε ο 20χρονος στο CBS και πρόσθεσε:

«Πήγα στον ουρανό μαζί του, έβαλε το χέρι του στον ώμο μου και μου είπε “μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά”!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE