ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το UNIVERSITY OF WEST LONDON (UK) Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο

Το UNIVERSITY OF WEST LONDON (UK) Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο

Tο Cyprus Institute of Marketing συγχαίρει θερμά το University of West London (UWL) για το γεγονός ότι είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

Πέραν από το γεγονός ότι το UWL είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε χρόνια παρουσία στην Κύπρο, αφού αισίως συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, σύμφωνα με το Guardian Best Universities Guide 2021 είναι και το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο όσο αφορά την ακαδημαϊκή αριστεία. Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του University of West London από το 2011.

Περαιτέρω το «Claude Littner Business School» του University of West London, έχει ανακηρυχθεί το 2019 ως το κορυφαίο Βρετανικό Business School από τα Times Higher Education Awards.

Τα τελευταία χρόνια, το University of West London είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και επιτυχημένα πανεπιστήμια στην Βρετανία και έχει επενδύσει πέραν των 180 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηριακές εγκαταστάσεις προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο άρτιες υποδομές στους φοιτητές του.

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011 και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής.

Το University of West London ιδρύθηκε το 1860. Με πέραν των 25,000 φοιτητών κατατάσσετε στα πιο αναπτυσσόμενα και δυναμικά Πανεπιστήμια της Βρετανίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Times Higher Education Μagazine, το UWL έχει το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης όσο αφορά τους απόφοιτους του αφού 96% των αποφοίτων του εργοδοτούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.

Η νέα επιτυχία του UWL αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και της αναγνώρισης που χαίρει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top