Γαλλίδα Πρέσβειρα σε Τατάρ - «Οι μονομερείς ενέργειες να αποφευχθούν στα Βαρώσια»

Γαλλίδα Πρέσβειρα σε Τατάρ - «Οι μονομερείς ενέργειες να αποφευχθούν στα Βαρώσια»

Η Γαλλίδα Πρέσβειρα στην Κύπρο Salina Grenet-Catalano είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στον οποίον διαμήνυσε ότι η λύση στο Κυπριακό πρέπει να είναι μέσω ομοσπονδίας και στις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών, ενώ τόνισε ότι μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν ιδιαίτερα στα Βαρώσια.

Σε ανάρτηση της στο twitter, η Γαλλίδα Πρέσβειρα αναφέρει : «Συναντήθηκα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ για να ακούσω τις θέσεις του.  

Οι προσδοκίες των Τουρκοκυπρίων είναι σημαντικές αλλά η λύση στο Κυπριακό πρόβλημα μπορεί να εξευρεθεί μέσω ομοσπονδίας εντός των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών. Τόνισα ότι μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν ιδιαίτερα στα Βαρώσια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE