Αστυνομία: 27 καταγγελίες πολιτών και 1 ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Αστυνομία: 27 καταγγελίες πολιτών και 1 ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 27 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το Σάββατο.

 
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν συνολικά 4.053 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.452 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό έγιναν 144 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 636 έλεγχοι και υπήρξε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 7 πολίτες και 1 ιδιοκτήτης υποστατικού έπειτα από 831 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 508 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου έγιναν 147 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης. Τέλος το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 285 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία 50 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE