LIFESTYLE

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της πιο γνωστής τραβεστί – Πώς την αποχαιρέτησε η Τζένη Χειλουδάκη;

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος της πιο γνωστής τραβεστί – Πώς την αποχαιρέτησε η Τζένη Χειλουδάκη;

Η πιο γνωστή τραβεστί της Ελλάδας, η Αλόμα, κατά κόσμον Μπάμπης Ταμουτζίδης, άφησε την Τρίτη το πρωί, σε ηλικία 67 ετών την τελευταία της πνοή, σε νοσοκομείο της Αθήνας, με σοβαρά εγκαύματα.

Αυτά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προκλήθηκαν όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της, κάτω από συνθήκες οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί.

Για σχεδόν πενήντα χρόνια, η Αλόμα, όχι απλά ήταν η Νο1 τραβεστί της Συγγρού, αλλά και η πιο συνδικαλισμένη –μαχόταν για τα δικαιώματα όχι μόνο των τραβεστί, αλλά και όλων των εκδιδόμενων γυναικών. Εννοείται πως δεχόταν μεγάλο «κράξιμο» από όλους, εκείνη όμως δεν το έβαζε στιγμή κάτω και συνέχιζε με μεγαλύτερο πείσμα το… έργο της: την αφύπνιση όλων.

Τα τελευταία χρόνια η Αλόμα είχε απαρνηθεί το παρελθόν της και είχε γίνει ξανά Μπάμπης –για την ακρίβεια κάτω από τα φορέματα, τις προκλητικές εμφανίσεις, τις πανύψηλες γόβες, παρέμενε πάντα ο Μπάμπης, που αναγκάστηκε να γίνει τραβεστί για λόγους επιβίωσης.

aloma

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της στον Alpha, είχε δηλώσει πως δεν είχε αισθανθεί ποτέ γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε δεν είχε προχωρήσει στην αλλαγή φύλου.

Η καθημερινότητα του Μπάμπη ήταν γεμάτη μοναξιά, αδιέξοδο, περισυλλογή και πολλούς περιπάτους με το σκύλο του. Χωρίς φίλους, χωρίς συγγενείς. Με μια μόνο σκέψη: Δεν πρόλαβε να κάνει στη ζωή του αυτά που πάντα ήθελε.

aloma1

H Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρέτισε την Αλόμα με το παρακάτω μήνυμά της στο προφίλ της στο facebook, φέρνοντας μια συγκλονιστική πληροφορία στο φως.

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top