ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαθήματα ACCA στο CIIM με έκπτωση 10%

Μαθήματα ACCA στο CIIM με έκπτωση 10%

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος στις 13 Ιουλίου

To CIIM και το Professional Accountancy Centre, διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης των μαθημάτων του Προγράμματος ACCA τα οποία θα αρχίσουν στις 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Cyprus International Institute of Management στη Λεμεσό.
Η εκδήλωση παρουσίασης των μαθημάτων του προγράμματος ACCA θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουλίου από τις 19.00-20.30 στο CIIM στη Λεμεσό (Οδός Χαϊδαρίου 3-5, 3020)


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την ομάδα εκπαιδευτών ACCA που απαρτίζεται από εξαίρετους επαγγελματίες και με αποδεδειγμένο ρεκόρ επιτυχιών.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν την εγγραφή τους με προκαταβολή €100 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα επωφεληθούν με 10% έκπτωση στα αρχικά τέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.ciim.ac.cy/acca/

https://www.phanosiacovou.com/acca /

CIIM: 25-878782

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top