ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

THE SUICIDE SQUAD

THE SUICIDE SQUAD

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρέιβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου οι χειρότεροι υπερ-κακοί βρίσκονται έγκλειστοι και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδράσουν -ακόμα κι αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X.
Ποια είναι όμως η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί η ομάδα της κομπίνας, αποτελούμενη από τους Μπλάντσπορτ, Ειρηνοποιό, Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σάβαντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλακ Γκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, Χάρλεϊ Κουίν. Έπειτα, να αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πέσουν (κυριολεκτικά) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς νησί του Κόρτο Μαλτέζ.
Περπατώντας σε μια ζούγκλα γεμάτη μαχητές αντιπάλους και αντάρτικες δυνάμεις σε κάθε στροφή, η ομάδα βρίσκεται σε αποστολή αναζήτησης και καταστροφής, με τον συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ από εδάφους να προσπαθεί να τους κρατήσει φρόνιμους, και τους κυβερνητικούς τεχνικούς της Αμάντα Γουόλερ στα αυτιά τους, να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση. Και όπως πάντα, μία λάθος κίνηση και είναι όλοι νεκροί (είτε βρεθούν στα χέρια των αντιπάλων τους, ενός μέλους της ομάδας ή της ίδιας της Γουόλερ). Αν κάποιος ήθελε να βάλει ένα στοίχημα, το έξυπνο χρήμα θα ήταν να ποντάρει εναντίον όλων τους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

• Δέκατη ταινία του DC Extended Universe, και αυτόνομο σίκουελ του Ομάδα Αυτοκτονίας (2016).
• Το 2016 είχε ανακοινωθεί πως θα το αναλάβει ο David Ayer (με προοπτική για R χαρακτηρισμό), αλλά εντέλει προτίμησε να ασχοληθεί με μια ταινία για τις Gotham City Sirens. Η Warner Bros. έθεσε τότε αρκετούς σκηνοθέτες ως υποψήφιους (Mel Gibson, Ruben Fleischer, Daniel Espinosa, Jonathan Levine, Jaume Collet-Serra και David S. Goyer), καταλήγοντας στον Gavin O’Connor, που όμως δεν άργησε να αποχωρήσει (στη δική του εκδοχή, βασικός κακός θα ήταν ο Black Adam/Dwayne Johnson). Τότε ήταν που ο James Gunn απολύθηκε από την Disney και τα Marvel Studios, και βρέθηκε να αναλαμβάνει αυτό. Δική του ήταν και η απόφαση να μην κάνει κανονικό σίκουελ της πρώτης ταινίας, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό με βάση πάντα τη σειρά κόμικ.
• Ο Idris Elba πήρε τη θέση του Will Smith ως Deadshot, αλλά ο χαρακτήρας άλλαξε σε Bloodsport, ώστε στο μέλλον ο Smith να μπορεί να ασχοληθεί ξανά με αυτόν.
• Ο King Shark, ο ανθρωποειδής καρχαρίας, εμφανίζονταν κυρίως ως σφυροκέφαλος στα κόμικ. Ο Gunn όμως προτίμησε κάτι πιο κοντά στον λευκό καρχαρία, όπως εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Harley Quinn του 2019. Ο δημιουργός επίσης είπε ότι τον εμπνεύστηκε έχοντας τον Stallone κατά νου.
• Ο John Ostrander, δημιουργός του κόμικ, έχει τον μικρό ρόλο του Δρ Φιτζγκίμπον.
• Ταυτόχρονη έξοδος στις αίθουσες και στην πλατφόρμα του HBO Max (για έναν μήνα).

 

Πρωταγωνιστούν: Margot Robbie
Idris Elba
John Gena
Joel Kinnaman
Sylvester Stallone
Viola Davis
Jai Courtney
Peter Capaldi


Σκηνοθέτης: James Gunn

Από τις 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top