Στην φυλακή 25χρονος: Βιντεογραφούσε ανήλικη κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης – Της συστήθηκε ως μικρότερος

Στην φυλακή 25χρονος:  Βιντεογραφούσε ανήλικη κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης – Της συστήθηκε ως μικρότερος

Ποινή φυλάκισης 11 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε 25χρονο για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, στις 22.06.2021, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, ηλικίας 25 ετών σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, σε συνολικά 18 κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Όπως αναφέρεται, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2019 και Ιανουαρίου 2020 μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, αλλά και μέσω χρήσης κινητών τηλεφώνων, της ανήλικης και του κατηγορούμενου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, φωτογράφιζε και βιντεογραφούσε την ανήλικη, τόσο κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης όσο και όταν συνομιλούσαν κατόπιν βιντεοκλήσης και εν τέλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιαζόταν στην ανήλικη μικρότερης ηλικίας, ανάρτησε σε λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της ανήλικης τις οποίες εξασφάλισε με λήψη στιγμιότυπων οθόνης (screen shot) από τη βιντεογράφηση. 

Σήμερα, το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε ποινές φυλάκισης και στις 18 κατηγορίες με την υψηλότερη ποινή, αυτή της φυλάκισης 11 ετών.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE