Έλεγχε για SafePass και ο υπάλληλος του δεν είχε – Χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο από τις Αρχές

Έλεγχε για SafePass και ο υπάλληλος του δεν είχε – Χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο από τις Αρχές

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας Παγκύπρια, για συμμόρφωση των πολιτών με τα μέτρα σύμφωνα με το Διάταγμα, που έχουν ως σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, χθες Τετάρτη 4 Αυγούστου το μεσημέρι, σε ελέγχους που διενεργούσαν μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε υπάλληλος υποστατικού, χωρίς να έχει στην κατοχή του SafePass.

Στον ιδιοκτήτη του υποστατικού στην επαρχία Λευκωσίας επιβλήθηκε πρόστιμο 8,000 ευρώ.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται, με στόχο πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η πλήρης υπευθυνότητα και η επιμελής τήρηση των αναγκαίων μέτρων, αποστάσεων και κανόνων υγιεινής από όλους μας, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE