ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο ΠτΔ στις 15 Ιουνίου

Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο ΠτΔ στις 15 Ιουνίου

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 15 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση της Κυβέρνησης της χώρας.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος ανέφερε ότι κατά την επίσκεψη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, με τον Πρόεδρο της χώρας καθώς και με τον Πρόεδρο της Κνέσετ.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στα ενεργειακά θέματα κατά την επίσκεψη του Προέδρου στο Ισραήλ, ο εκπρόσωπος είπε ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένας διάλογος με το Ισραήλ για διάφορα θέματα.

Η ημερήσια διάταξη, τόνισε, καλύπτει αρκετά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το πλαίσιο, τις αμέσως επόμενες μέρες θα καθοριστεί και η ημερήσια διάταξη των συζητήσεων που θα γίνουν.

«Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα συζητηθούν θέματα, τα οποία προάγουν πάνω από όλα τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» κατέληξε ο κύριος Χριστοδουλίδ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top