Δεν ήθελε να πιστέψει ότι το μωρό της πέθανε – Το πήγε νεκρό στη παιδική χαρά και έκανε κούνια

Δεν ήθελε να πιστέψει ότι το μωρό της πέθανε – Το πήγε νεκρό στη παιδική χαρά και έκανε κούνια

Μια γυναίκα βρέθηκε να κάνει κούνια το νεκρό παιδί της στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η 24χρονη γυναίκα είχε βάλει στις κούνιες παιδικής χαράς το τρίχρονο παιδί της, που ήταν όμως νεκρό, και το κουνούσε επί πολλή ώρα. Έπειτα από καταγγελίες παρόντων στην παιδική χαρά, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τη σταμάτησαν. 

Όταν πλησίασαν, αμέσως κατάλαβαν πως επρόκειτο για νεκρό παιδί. Το σώμα του παιδιού δεν έφερε τραύματα και οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ψυχολογική εξέταση, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες πριν από το περιστατικό.

Σε αυτή την παιδική χαρά βρέθηκε η μητέρα να κουνά το νεκρό παιδί της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE