ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυξημένοι οι έλεγχοι της Αστυνομίας τη μέρα του Δεκαπενταύγουστου - Τι θα ελέγχει

Αυξημένοι οι έλεγχοι της Αστυνομίας τη μέρα του Δεκαπενταύγουστου - Τι θα ελέγχει

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, αναμένεται να παρατηρηθεί μαζική έξοδος οχημάτων και αυξημένη τροχαία κίνηση σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους, ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τους επί καθήκοντι αστυνομικούς.

Η Αστυνομία λαμβάνει ήδη πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού σε παγκύπρια βάση, με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.


Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν μηχανοκίνητες περιπολίες, καθώς και ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας κίνησης (όπου χρειαστεί), με ιδιαίτερη έμφαση στις σοβαρές τροχαίες παραβάσεις (υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους).

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα θέματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter), καθώς επίσης και από την ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com

Υπενθυμίζουμε, ότι στόχος μας είναι η ασφάλεια των πολιτών, η έγκαιρη ανταπόκριση, η ποιοτική εξυπηρέτηση και η αποτελεσματική βοήθεια προς το κοινό.

Επιπρόσθετα, δεδομένου, ότι ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά μεγάλος, οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν αντιληφθούν οτιδήποτε ύποπτο, να επικοινωνούν άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Αστυνομία θα έχει αυξημένη παρουσία μέσω περιπολιακής κάλυψης, κυρίως δασικών και αγροτικών περιοχών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top