Βάνα Μπάρμπα: Η πρώτη φώτο μετά το χειρουργείο μέσα από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της

Βάνα Μπάρμπα: Η πρώτη φώτο μετά το χειρουργείο μέσα από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της

Ένα ατύχημα είχε η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ της Κυριακής (22/8) στην Επίδαυρο όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση.

Η ηθοποιός, γλίστρησε, έπεσε κάτω και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της και να χρειαστεί χειρουργείο.

«Είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Το ατύχημα έγινε στην Επίδαυρο χθες. Γλίστρησα στις πέτρες και έσπασα το μετατάρσιο. Αύριο το πρωί θα κάνω το χειρουργείο. Βρίσκομαι στη Βούλα κι ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα πάνε όλα καλά!», δήλωσε η ίδια στο gossip-tv.gr λίγες ώρες μετά το ατύχημά της.

 

Το απόγευμα της Τρίτης (24/8) και μετά το χειρουργείο, η Βάνα Μπάρμπα, ανέβασε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.
Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον "ζεστό", φιλικό και άριστα οργανωμένο.
Την ίδια, ακριβώς, "ζεστασιά" ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!
Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE