Υπουργός Παιδείας: Τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τον κλιματισμό στα σχολεία

Υπουργός Παιδείας: Τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τον κλιματισμό στα σχολεία

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, «για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», είπε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινές του δηλώσεις.    

 
Ερωτηθείς για τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανωμένων γονιών παιδιών με αναπηρίες έξω από Υπουργείο Παιδείας και Προεδρικό, ο κ. Προδρόμου είπε ότι έχει εκδοθεί σχετική γραπτή ανακοίνωση από το Υπουργείο.
 
«Γνωρίζετε ότι υπάρχει νομοθεσία. Αν υπάρχει νομοθεσία πρέπει να προχωράμε με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Το Υπουργείο Παιδείας μελετά αυτή την περίοδο και είμαστε και σε συνεννόηση και με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας για να προσαρμοστεί η νομοθεσία σε κάποια ζητήματα, να επανεξετάσουμε κάποια ζητήματα. Απ΄ εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε σήμερα», πρόσθεσε.
 
Ανέφερε, παράλληλα, ότι τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τα σχολεία, «θα τα πούμε στη συνέχεια».
 
«Είχαμε σήμερα συνάντηση με όλους τους Διευθυντές και Διευθύντριες, με τις Διευθύνσεις Μέσης Εκπαίδευσης. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις και σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», κατέληξε.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.