Υπουργός Παιδείας: Τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τον κλιματισμό στα σχολεία

Υπουργός Παιδείας: Τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για τον κλιματισμό στα σχολεία

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, «για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», είπε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινές του δηλώσεις.    

 
Ερωτηθείς για τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανωμένων γονιών παιδιών με αναπηρίες έξω από Υπουργείο Παιδείας και Προεδρικό, ο κ. Προδρόμου είπε ότι έχει εκδοθεί σχετική γραπτή ανακοίνωση από το Υπουργείο.
 
«Γνωρίζετε ότι υπάρχει νομοθεσία. Αν υπάρχει νομοθεσία πρέπει να προχωράμε με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Το Υπουργείο Παιδείας μελετά αυτή την περίοδο και είμαστε και σε συνεννόηση και με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας για να προσαρμοστεί η νομοθεσία σε κάποια ζητήματα, να επανεξετάσουμε κάποια ζητήματα. Απ΄ εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε σήμερα», πρόσθεσε.
 
Ανέφερε, παράλληλα, ότι τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τα σχολεία, «θα τα πούμε στη συνέχεια».
 
«Είχαμε σήμερα συνάντηση με όλους τους Διευθυντές και Διευθύντριες, με τις Διευθύνσεις Μέσης Εκπαίδευσης. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις και σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», κατέληξε.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE