ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση Δράκου-Αστυνομίας - Στο επίκεντρο η μείωση των τροχαίων συγκρούσεων

Συνάντηση Δράκου-Αστυνομίας - Στο επίκεντρο η μείωση των τροχαίων συγκρούσεων

Με θέμα την οδική ασφάλεια και τη συζήτηση της θλιβερής πραγματικότητας όσον αφορά τις θανατηφόρες τροχαίες οδικές συγκρούσεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφης Δράκου, με την Ηγεσία της Αστυνομίας. 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αρχηγείου Αστυνομίας, συμμετείχαν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι Τροχαίας των Επαρχιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη συνάντηση, τονίστηκε ιδιαίτερα η προσπάθεια που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα, με την έντονη και καθημερινή αστυνόμευση στους δρόμους,  για μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων και των συνεπειών τους.

Επίσης, συζητήθηκαν γενικά θέματα οδικής ασφάλειας, όπως η υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων «έξυπνης αστυνόμευσης», καθώς και η διενέργεια στοχευμένων, αλλά και γενικών εκστρατειών σε παγκύπρια βάση, οι οποίες αποσκοπούν στην προστασία των πολιτών στο οδικό δίκτυο.

Ταυτόχρονα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και όποτε αυτό επιβάλλεται, θα υποβάλλονται από τα Τμήματα Τροχαίας εισηγήσεις, οι οποίες πιστεύεται, ότι μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων παραβάσεων και κατ’ επέκταση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top