LIKE ONLINE

Περίπλοκο – παράξενο αλλά αληθινό! «Πατέρας» παντρεύεται το «γιο» του

Περίπλοκο – παράξενο αλλά αληθινό! «Πατέρας» παντρεύεται το «γιο» του

Για 15 χρόνια, ο Norman MacArthur και ο Bill Novak ήταν νομικά αναγνωρισμένοι ως… πατέρας και γιος. Αλλά την περασμένη Κυριακή, οι δυο ηλικιωμένοι άντρες, ηλικίας 74 και 76 ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Οι MacArthur και Novak, γνωρίστηκαν όταν διένυαν τη δεύτερη δεκαετία ζωής τους και βρίσκονται σε σχέση εδώ και 54χρόνια. 

Ωστόσο, στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ όπου ζουν, οι γάμοι ομόφυλων νομιμοποιήθηκαν μόλις πρόσφατα, οπότε και οι δυο συγκεκριμένοι άντρες παντρεύτηκαν. 

Η ιστορία τους πάντως, είναι ιδιαίτερη: προκειμένου να προστατεύσουν την περιουσία τους και να διασφαλίσουν ότι τους παρέχονται συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα, η μόνη επιλογή που είχαν  ήταν να υιοθετήσει ο ένας τον άλλο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top