Χείμαρρος η Ντόρις Κυριακίδου για τον Αρχιεπίσκοπο – «Το λ@@@ν που ο κόσμος δεν είχε νερό να πλυθεί και εκείνος έκανε τζακούζι»

Χείμαρρος η Ντόρις Κυριακίδου για τον Αρχιεπίσκοπο – «Το λ@@@ν που ο κόσμος δεν είχε νερό να πλυθεί  και εκείνος έκανε τζακούζι»

Φιλοξενούμενη της Βαλεντίνας Νικολάου στην εκπομπή του Tothema Web Radio Tv, «Horror Sorry», η ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου, τα έβαλε με τον Αρχιεπίσκοπο, χαρακτηρίζοντας προκλητική την κίνηση του να εγκαταστήσει τζακούζι στην Αρχιεπισκοπή.

Η ηθοποιός αν και θρησκευόμενη, αποδοκίμασε τον Μακαριότατο με έντονο τρόπο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι τις ημέρες εκείνες που βγήκε το θέμα με το τζακούζι στην Αρχιεπισκοπή, ο κόσμος στη Λευκωσία δεν είχε νερό να πλυθεί.

«Εγώ θα πουλούσα το χρυσό της Εκκλησίας να φάει ο κόσμος, όχι να κάμνει πισίνες το λ@@@ν που έπρεπε να ντρέπεται τα μούτρα του», είπε η ηθοποιός.

Δήλωσε μάλιστα ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την κίνηση του αυτή, ενώ τα έβαλε και με την Μονή του Κύκκου, αφού οι ιερωμένοι κάθονται όπως είπε πάνω σε χρυσές καρέκλες την ώρα που ο κόσμος πεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE