LIFESTYLE

GNTM 4: Τα πρώτα πισώπλατα «μαχαιρώματα, οι... καυτές βουτιές στην πισίνα και ο ίλιγγος της πασαρέλας – ΒΙΝΤΕΟ

GNTM 4: Τα πρώτα πισώπλατα «μαχαιρώματα, οι... καυτές βουτιές στην πισίνα και ο ίλιγγος της πασαρέλας – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δοκιμασίες και οι αποχωρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο GNTM 4 και η αναζήτηση του επόμενου top model της Ελλάδας συνεχίζει κανονικά.

Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσα από την συχνότητα του Star τα 19 μοντέλα να αντιμετωπίζουν τα πρώτα προβλήματα συμβίωσης στο σπίτι, να γυμνάζονται, να βουτάνε στην πισίνα, και να καλούνται για να φωτογραφηθούν για την δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης.

Όπως φαίνεται η συγκατοίκηση των παικτών του GNTM στο σπίτι έχει αρχίσει να παρουσιάζει τα πρώτα προβλήματα, κι έτσι δημιουργούνται μερικές συγκρούσεις και κόντρες. Μάλιστα, τα παράπονα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι υπήρξε μία στοίβα από άπλυτα πιάτα, καθώς κάποιοι δεν τα έπλυναν και δεν τα τακτοποίησαν όπως πρέπει.

Η πρώτη μέρα των διαγωνιζόμενων μοντέλων ήταν κυριολεκτικά γεμάτη, καθώς άπαντες είχαν πολλά να κάνουν και φυσικά να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και τη συμβίωση, ενώ δεν έλειψε και η πρωινή γυμναστική.

Με το που τελείωσε η γυμναστική όλα έπεσαν στην πισίνα για να δροσιστούν με αποτέλεσμα να… ανέβει η θερμοκρασία στα ύψη.

Την ίδια ώρα η Άννα Βαλτατζή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, θα αποφάσιζε σε ποιον θα βάλει "τρικλοποδιά" στο καινούριο challenge του GNTM 4.

Τα... μαχαίρια δεν άργησαν να βγουν, με την μελαχρινή καλλονή να δίνει μειονέκτημα στην… φίλη της Όλγα Ντάλλα, δηλώνοντας στην κάμερα πως την επέλεξε καθαρά για λόγους διαβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι βρωμιάρα στο σπίτι»!

Σε ότι αφορά τη φωτογράφιση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν σε μια πασαρέλα διαφορετική από τις κοινές. Μια διάφανη πασαρέλα 10 μέτρων σε 13 μέτρα ύψος! Σκοπός φυσικά η τέλεια φωτογραφία, στην οποία θα ξεχώριζαν οι πιο ψύχραιμοι μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους.

Τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του Star αρχικά έδειξαν να τα «χάνουν». Μεταξύ αυτών, ο Ντίνος ανέφερε αστειευόμενος πως «ή θα πεθάνεις προσπαθώντας ή θα σου κοπεί η ανάσα».

Μια από τις καλύτερες εικόνες στη δοκιμασία του GNTM 4 είχε η Όλγα, παρότι η συμπαίκτριά της η Άννα της έδωσε το ντεζαβαντάζ των δύο λεπτών. Το μοντέλο που καλέστηκε μπροστά από τους κριτές, άκουσε τα καλύτερα λόγια, απαντώντας στη Ζενεβιέβ ότι την πείσμωσε το ντεζαβαντάζ. «Πιο πολύ με θύμωσαν κάποια λόγια που άκουσα. Δεν είχα ακούσει εξήγηση γιατί η Άννα μου έδωσε το ντεζαβαντάζ, αλλά ήρθαν κάποια παιδιά και μου είπαν ότι μιλούσε άσχημα για μένα, το οποίο δεν το είχα καταλάβει ότι με αντιπαθεί. Δε μου είχε δείξει κάτι. Με ενόχλησε που δεν ήρθε η ίδια να μου το πει», εξήγησε η Όλγα.

Εκτός από την Όλγα πολύ καλή ήταν και η φωτογαφία του Ναπολέοντα, ο οποίος κατάφερε και να κερδίσει τη δοκιμασία και να έχει στην κατοχή του το disadvantage για την επόμενη φορά.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top