ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Ψωμιάδη - «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο»

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του  Ψωμιάδη - «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο»

Το όχημα πήρε ξαφνικά φωτιά έξω από τα Άνω Πορόια Σερρών - Τι σχολίασε ο πρώην βουλευτής και πρών Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Άγιο είχε ο πρώην βουλευτής και πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, έξω από την Άνω Πορόια Σερρών.

Σύμφωνα με τον κ.Ψωμιάδη, οι φλόγες βγήκαν ξαφνικά μέσα από το καπό του αυτοκινήτου, ενώ έχασε τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Οι τρεις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν αμέσως το φλεγόμενο όχημα, όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, χωρίς να μπλοκαριστούν οι πόρτες.

Ο πρώην βουλευτής περιέγραψε την περιπέτειά του, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, σχολιάζοντας:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό ... Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα ... Παρ’ όλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν έκλεισαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω.

ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν από 5 μέρες. Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ...... Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top