'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

Μηνύματα αποχαιρετιμού στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης Γιάννας Μίλα απο κορωνοϊο.

Η 53χρονη Γιάννα πάλευε με την Covid-19, το τελευταίο διάστημα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προσπάθησε και πάλεψε αρκετά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Φίλοι, συγγενείς απο τη Γιαλλούσα απο όπου είχε καταγωγή, γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η Γιάννα κατοικούσε στη Λάρνακα και ήταν αγαπητή, τόσο στην κοινωνία που ζούσε όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου τιμούσε με την παρουσία της , την ομάδα που αγαπούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE