'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

Μηνύματα αποχαιρετιμού στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης Γιάννας Μίλα απο κορωνοϊο.

Η 53χρονη Γιάννα πάλευε με την Covid-19, το τελευταίο διάστημα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προσπάθησε και πάλεψε αρκετά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Φίλοι, συγγενείς απο τη Γιαλλούσα απο όπου είχε καταγωγή, γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η Γιάννα κατοικούσε στη Λάρνακα και ήταν αγαπητή, τόσο στην κοινωνία που ζούσε όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου τιμούσε με την παρουσία της , την ομάδα που αγαπούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE