'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

'Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ κουμέρα μου' - Θρηνεί η Λάρνακα το χαμό της 53χρονης απο κορωνοϊο

Μηνύματα αποχαιρετιμού στον προσωπικό λογαριασμό της αδικοχαμένης Γιάννας Μίλα απο κορωνοϊο.

Η 53χρονη Γιάννα πάλευε με την Covid-19, το τελευταίο διάστημα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προσπάθησε και πάλεψε αρκετά να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Φίλοι, συγγενείς απο τη Γιαλλούσα απο όπου είχε καταγωγή, γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού.

Η Γιάννα κατοικούσε στη Λάρνακα και ήταν αγαπητή, τόσο στην κοινωνία που ζούσε όσο και στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου τιμούσε με την παρουσία της , την ομάδα που αγαπούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE