ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ, ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΕΤΗΣ CARLSBERG Προσφορά στον Αθλητισμό και τον συνάνθρωπο μας

ΕΠΑΘΛΟ  ΗΘΟΥΣ, ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΕΤΗΣ CARLSBERG Προσφορά στον Αθλητισμό και τον συνάνθρωπο μας

Σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση βρίσκει τα ευαγή και φιλανθρωπικά ιδρύματα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες και δραστηριότητες και να επιζητούν επίμονα τρόπους επιβίωσης, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης έρχεται αρωγός και συμπαραστάτης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Μέσω του Επάθλου Ήθους , Τέχνης και Αρετής Carlsberg, δείχνει έμπρακτα και μετουσιώνει σε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Κάθε αγωνιστικό μήνα  συνεισφέρει το σεβαστό ποσό των 1000 ευρώ για τις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων και Ατόμων με Αναπηρίες, σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της φίλαθλης εταιρείας.


Για την λήξασα ποδοσφαιρική περίοδο 2014/2015,η  εταιρεία έχει συνεισφέρει το συνολικό ποσό των 8000 Ευρώ, στα πιο κάτω τα  Ιδρύματα, τα οποία υποδείχτηκαν από τους  ΄΄Καλυτέρους Ποδοσφαιριστές΄΄ του Επάθλου, οι οποίοι ως γνωστό ψηφίζονται κάθε αγωνιστικό μήνα  από τους αθλητικούς συντάκτες.

 

  • Σεπτέμβριος 2014  -  Γκουστάβο Μαντούκα – ΑΠΟΕΛ

          Hope for Children UNCRC Policy Centre

  • Οκτώβριος/ Νοέμβριος  2015 -  Γιώργος Κολοκούδιας – Αγία Νάπα

          Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος

  • Δεκέμβριος 2015- Νικόλας Εγγλέζου –ΑΕΚ

          Σύνδεσμος Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας

  •  Ιανουάριος 2015- Αντρέας Μακρής – Ανόρθωση

           Κέντρο Θεραπειών κα Αποκατάστασης ΑμεΑ η ΄΄Κιβωτός΄΄ Πάφος

  • Φεβρουάριος 2015- Νούνο Μοράις – ΑΠΟΕΛ

          Ένα Όνειρο μια Ευχή

  • Μάρτιος 2015 – Νέστωρας Μυτίδης – ΑΕΚ

           Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ

  • Απρίλιος 2015- Κωνσταντίνας Παναγή – Ομόνοια

           Παγκύπριος Σύνδεσμος Σπαστικών και Αναπήρων Παιδιών

  •  Μάιος 2015- Φώτης Παπουλής – Απόλλων

           Αναμένεται η υπόδειξη του φιλανθρωπικού Ιδρύματος
   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE