Χαραλαμπίδου: Ενημέρωσε απο Σεπτέμβριο Νουρή για το ζήτημα των 2 παιδιών στο Λιοπέτρι - Καταγγέλει πολιτική εκμετάλλευση

Χαραλαμπίδου: Ενημέρωσε απο Σεπτέμβριο Νουρή για το ζήτημα των 2 παιδιών στο Λιοπέτρι - Καταγγέλει πολιτική εκμετάλλευση

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ενημέρωσε τον ΥΠΕΣ με επιστολή της για το ζήτημα των δύο παιδιών στο Λιοπέτρι και το αίτημά τους για παραχώρηση κυπριακής υπηκοότητας η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία ασκεί κριτική για πολιτική εκμετάλλευση του θέματος.


Σε δηλώσεις την Τετάρτη στη Βουλή είπε ότι ανέμενε πως ένα θέμα που αφορά δύο παιδιά θα τύγχανε λεπτών χειρισμών και πρόσθεσε πως ως Πρόεδρος της Επιτροπής κλήθηκε να το χειριστεί.

«Εδώ και δύο μήνες έστειλα επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, ημερομηνίας 9 Σεπτεμβρίου με επισύναψη όλων των απαραίτητων εγγράφων που αποδείκνυαν ότι τα παιδιά είχαν δικαίωμα σε αυτά που ζητούσαν και με λύπη μου έχω να παρατηρήσω ότι δύο μήνες μετά, όχι μόνο δεν πήρα απάντηση ως Πρόεδρος της Επιτροπής, αλλά βλέπω το ζήτημα να τυγχάνει πολιτικής εκμετάλλευσης και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα γιατί έχουμε να κάνουμε με δύο ανήλικα παιδιά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE