Τα έβαλαν με την Θεοχάρους γιατί έχει σχέδια για την Προεδρία λέει– Ποιους αποκαλεί γυμνοσάλιαγκες

Τα έβαλαν με την Θεοχάρους γιατί έχει σχέδια για την Προεδρία λέει– Ποιους αποκαλεί γυμνοσάλιαγκες

Ξέσπασε νέα κόντρα μεταξύ της Ευρωβουλευτή, Ελένης Θεοχάρους και της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ», εκδότης της οποίας είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, μετά από χθεσινή αναφορά συγκεκριμένου αρθρογράφου της στην κυρία Θεοχάρους.

«Όταν ο Θεός θελήσει να καταστρέψει το μυρμήγκι, του δίνει φτερά», ήταν η όλο νόημα πρόταση του αρθρογράφου της εφημερίδας, εννοώντας προφανώς ότι ο ΔΗΣΥ είναι στην προκείμενη ο Θεός και το μυρμήγκι που πέταξε στις Βρυξέλλες με φτερά του κόμματος, η Ελένη Θεοχάρους, με στόχο να περιορίσουν τις εσωτερικές δηλώσεις της στο Κυπριακό.

Θιγμένη από τις υπόνοιες εναντίον της, η Ευρωβουλευτής έστειλε το δικό της μήνυμα, υποδεικνύοντας με νόημα ότι «τα ταπεινά μυρμηγκάκια,  δεν μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό απ’ ότι οι γυμνοσάλιαγκες».

Η κυρία Θεοχάρους έκρινε ότι εκείνο που ενοχλεί περισσότερο τους επικριτές της είναι το θράσος της να έχει στα πλάνα της, την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δείτε τη δημοσίευση της στο Facebook.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE