Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 35χρονου Μάριου – Μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση του και το τελευταίο σήμα στο κινητό του

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 35χρονου Μάριου – Μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση του και το τελευταίο σήμα στο κινητό του

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλονται για τον εντοπισμό του 35χρονου Μάριου Κογιόνη από την Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Ο 35χρονος απουσιάζει εδώ και 5 ημέρες καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη του από την περασμένη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει εντοπιστεί το όχημα του 35χρονου σε περιοχή στον Ακάμα, από την ίδια δηλαδή περιοχή που είχε ληφθεί σήμα από το κινητό του τηλέφωνο πριν από δύο ημέρες.

Οι έρευνες πλέον έχουν επικεντρωθεί σε αυτή την περιοχή και συνδράμουν ελικόπτερο της Αστυνομίας, εκπαιδευμένοι ανιχνευτικοί σκύλοι καθώς και μέλη του Τμήματος Δασών και της Πολιτικής Άμυνας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε ανακοίνωση της η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μάριου Κογιόνη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE