Στάση εργασίας την Παρασκευή από μέλη συντεχνιών εργαζομένων στα κατεχόμενα

Στάση εργασίας την Παρασκευή από μέλη συντεχνιών εργαζομένων στα κατεχόμενα

Τα μέλη των συντεχνιών ΚΤΑΜΣ, ΚΑΜΟΥ ΣΕΝ και ΚΑΜΟΥ ΙΣ («δημόσιοι υπάλληλοι) θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή τετράωρη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των τιμών και την ακρίβεια.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι «διαμαρτυρόμαστε για τις τιμές οι οποίες οδηγούν στην φτώχεια» ενώ από την στάση εργασίας θα εξαιρεθούν οι εργαζόμενοι στις πρώτες βοήθειες και στην άμεση δράση.

Μέλη των συντεχνιών ήδη πραγματοποίησαν χθες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες περιοχές στην κατεχόμενη Λευκωσία κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «φτάνουν οι αυξήσεις».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE