Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Eξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 32χρονης στο Στρόβολο (ΦΩΤΟ)

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στο Στρόβολο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 32χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά και διενήργησαν εξετάσεις.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, αξίας €6,500 περίπου, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE