ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Partners/ Y&R: Διπλά περήφανη για τους πελάτες της Εύρηκα και Α/φοί Λανίτη που ξεχώρισαν στα In Business Grocery Retail Awards 2015

Partners/ Y&R: Διπλά περήφανη για τους πελάτες της Εύρηκα και Α/φοί Λανίτη που ξεχώρισαν στα In Business Grocery Retail Awards 2015

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για μία διαφημιστική εταιρεία από το να βλέπει τα διαφημιζόμενα Brands της να τυγχάνουν τόσο μεγάλης ανταπόκρισης και ευρείας αποδοχής.

Στην περίπτωση αυτή η Partners/ Y&R νιώθει διπλά περήφανη για τους πελάτες της Εύρηκα και Α/φοί Λανίτη που κατέκτησαν δύο από τα τέσσερα συνολικά βραβεία In Business Grocery Retail Awards 2015 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Εύρηκα κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Προϊόν» για το μαλακτικό Εύρηκα Μασσαλίας Secrets, που αποτελεί την εξέλιξη του επιτυχημένου brand των υγρών απορρυπαντικών Εύρηκα Μασσαλίας. Αντίστοιχα, η εταιρεία Α/φοί Λανίτη απέσπασε επίσης το βραβείο «Καλύτερο Προϊόν» για το Kiddo Γάλα Σοκολάτας, που αποτελεί τη νέα φρέσκια πρόταση σοκολατούχου γάλακτος της εταιρείας.


Τα κριτήρια που συνέβαλαν στην ανάδειξη των προϊόντων ήταν μεταξύ άλλων η αύξηση των πωλήσεων ή του μεριδίου αγοράς, η καινοτομία και η διαχρονικά σταθερή ποιότητά τους, όπως τα αξιολόγησαν στελέχη των τμημάτων αγορών των μεγαλύτερων υπεραγορών της Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top