Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy

Επιτέλους ξενοιάστε από το άγχος για τον κορωνοϊό

11.11.2021
10:42
Υγεία

Εάν ένα πράγμα μας έμαθε η δυσάρεστη εμπειρία της πανδημίας είναι να μεριμνήσουμε για τη θωράκιση της υγείας μας. Ακόμα όμως και σε περίπτωση που ο κορωνοϊός μας χτυπήσει την πόρτα, η Εθνική Ασφαλιστική στέκεται επάξια δίπλα μας, μειώνοντας την ανησυχία μας για την υγεία μας

Η έλευση του φθινοπώρου παραδοσιακά συνοδεύεται με τα πρώτα κρυολογήματα, ενώ δειλά δειλά κάνει την εμφάνισή της και η εποχική γρίπη. Εάν αποτελούσαν τις μοναδικές απειλές για την υγεία μας δεν θα προκαλούσαν ιδιαίτερη ανησυχία, σε συνδυασμό όμως με την πανδημία και τη διασπορά του κορωνοϊού, το άγχος μας για την υγεία μας διογκώνεται.

Όσο βαίνουμε προς το χειμώνα και σταδιακά επιστρέφουμε στα προ των lockdown επίπεδα των κοινωνικών επαφών μας, οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους ολοένα και θα αυξάνονται. Παράλληλα όμως θα ενισχύεται και η μετάδοση τόσο του κορωνοϊού, όσο και των άλλων αερογενών λοιμώξεων.

Όχι άδικα λοιπόν, με την πρώτη καταρροή ή με τον πρώτο βήχα θα σκεφτούμε το χειρότερο σενάριο: μήπως έχω κορωνοϊό; Στη μείωση αυτού του άγχους έρχονται ως «αγχολυτικό» οι υπηρεσίες της Εθνικής Ασφαλιστικής προσαρμοσμένες στις συνθήκες που επικρατούν, έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών των ασφαλισμένων της.

Η εταιρεία προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV2 , με μια μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος, που ανέρχεται στα 12 ευρώ.

Ειδικότερα, μέσω του Προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health]) ΔΙΑΓΝΩΣΗ, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.

Οι ασφαλισμένοι με το Πρόγραμμα Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου, παθολόγου, καρδιολόγου ή ΩΡΛ του εν λόγω δικτύου και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR). Ειδικά για τα ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, αρκεί γνωμάτευση του παιδιάτρου, που να κρίνει ως απαραίτητη τη διενέργεια της εξέτασης.

Παράλληλα, η Εθνική Ασφαλιστική με την πολυετή πείρα της στην ασφάλιση ζωής και υγείας, προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα που παρέχουν τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να απολαμβάνουν μια ξένοιαστη ζωή, με σιγουριά και ευελιξία, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους.

Με στόχο το αίσθημα της σιγουριάς ανάμεσα στους ασφαλισμένους της, η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποδείξει έμπρακτα κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, εδώ και 130 χρόνια, ότι η Εμπιστοσύνη, η Αφοσίωση και η Άμεση Εξυπηρέτηση, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εταιρεία να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Τα προνόμια του προγράμματος

Το ειδικά σχεδιασμένο καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0,00€, 500,00€, 1.500,00€, 3.000,00€, 6.000,00€ ή 10.000,00€ ετησίως, εφόσον υπάρχει ταυτόχρονα και ομαδική ασφάλιση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Ευελιξία επιλογών και στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]

Όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Αναλυτικότερα, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι του ποσού των 700,00€ ή των 2.000,00€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες, μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500,00€ ή 3.000,00€ ή 6.000,00€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και 10% ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Σημαντικές Οικογενειακές Εκπτώσεις

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπλέον, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]:

Το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά ποσοστό 50%, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
Σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά ποσοστό 50%.
Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health].
Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.
Ασφάλιση για όλους

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας, ιδίως στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, διαφυλάσσοντας την αξία της ασφάλισης διαχρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr