«Facebook Lite» η πιο «ελαφριά» εκδοχή του Facebook για κινητά χαμηλών επιδόσεων

«Facebook Lite» η πιο «ελαφριά» εκδοχή του Facebook για κινητά χαμηλών επιδόσεων

Μία νέα εκδοχή του Facebook έκανε την Παρασκευή την εμφάνισή της ικανοποιώντας τους χρηστές που δεν διέθεταν γρήγορο Ιντερνετ στα κινητά τους.

Το όνομα αυτής «Facebook Lite» και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών της κοινωνικής πλατφόρμας στα κινητά, σε μια πολύ πιο «ελαφριά» έκδοση, η οποία χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα και μικρότερο αποθηκευτικό χώρο.

Η εφαρμογή προορίζεται κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G ή το mobile Internet δεν είναι οικονομικό.

Η εφαρμογή έχει μέγεθος μόλις 1MB, με το «κατέβασμα» και την εγκατάστασή του να είναι μια πανεύκολη υπόθεση.

Ο χρήστης μπορεί να βλέπει την αρχική του σελίδα, να «ανεβάζει» φωτογραφίες, να λαμβάνει ειδοποιήσεις και να επεξεργάζεται το προφίλ του.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, σε Βιετνάμ, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές και Ζιμπάμπουε, με την εταιρεία να ανακοινώνει την παγκόσμια διάθεσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE