LIFESTYLE

Αυτό δεν το ξέραμε: Κύπρια τραγουδίστρια έδιωξε συνεργάτη της γιατί έβγαζε μιζέρια και αρνητική ενέργεια

Αυτό δεν το ξέραμε: Κύπρια τραγουδίστρια έδιωξε συνεργάτη της γιατί έβγαζε μιζέρια και αρνητική ενέργεια

Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι φιλική και ταυτόχρονα αυστηρή με τους συνεργάτες αυστηρή της. Αυτό όμως που αποκάλυψε σε συνέντευξη της δεν το περιμέναμε

Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή η οποία δήλωσε ότι όταν κάποιος δεν της κάνει τον απομακρύνει με τον τρόπο της. «Είμαι λίγο αυστηρή με τους συνεργάτες μου. Έχει τύχει να διώξω κάποιον –χωρίς να το καταλάβει- επειδή είχε μιζέρια και μια αρνητική ενέργεια .

Εγώ αυτούς τους ανθρώπους δεν τους μπορώ», εξήγησε στο You και συνέχισε: «Δεν κάνω πολλές δημόσιες σχέσεις, δεν θα βγω έξω να αναλωθώ σε πάρτι που θα με «ρουφήξουν» ενεργειακά. Προτιμώ να πάω κάπου και να περάσω καλά κι ας μην είναι μέρος της δουλειάς μου παρά να πάω σε δέκα διαφορετικά μέρη να φωτογραφηθώ.

Αισθάνθηκα κάποιες φορές ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν κάτι να πάρουν από εμένα κι αυτό με πνίγει. Αλλά να καταρρεύσω, όχι δεν μου έχει συμβεί»

Στέλλα Καλλή: «Έκανα λάθος που άφησα την καριέρα μου σε ανθρώπους που…»

Τα λάθη που έκανε στην καριέρα της.

Έκανες στην δισκογραφία ένα μεγάλο «μπαμ», μετά έπεσαν σφαλιάρες;

«Έκανα πάρα πολλή υπομονή πριν από τον Φοίβο, αυτή ήταν η πρώτη σφαλιάρα γιατί ήμουν ένα παιδί που είχε μάθει να κερδίζει πάντα.  Όταν ήρθε η ζωή να μου πει “τώρα θα κάνεις υπομονή”, εκεί το πλήρωσα. Το ότι είχα ένα συμβόλαιο με τον Φοίβο τρία χρόνια σε ένα συρτάρι, μου φάνηκε... αιώνες μιας και είχα πολλή όρεξη. Το κατάφερα όλο αυτό με τόσο κόπο και πείσμα που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, ήμουν σε ένα κλουβί και έπρεπε να κάνω υπομονή...».

Ποια λάθη καταλογίζει στον εαυτό σου;

«Άφησα σε ανθρώπους την καριέρα μου πιστεύοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά και αυτοί μπορεί να είχαν 15 πράγματα να κάνουν ενώ εγώ περίμενα ότι θα ασχοληθούν μ’ έμενα. Ήμουν ένα παιδί που έλεγα: “μπορεί να μην ξέρεις, άρα κάτσε καν άκου” Και ψεύτικα λόγια άκουσα και πολλά παραμύθια όπως όλοι μας», δήλωσε στο περιοδικό «you».



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top