Την κατάσταση στα Βαρώσια και την απάντηση ΕΕ, συζήτησε με τον ΓΔ της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ

Την κατάσταση στα Βαρώσια και την απάντηση ΕΕ, συζήτησε με τον ΓΔ της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), Στέφανο Σανίνο, είχε στο περιθώριο της συνάντησης του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων (GAC) στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.


Σε ανάρτηση της κυπριακής αντιπροσωπείας στο Twitter αναφέρεται πως ο κ. Χριστοδουλίδης είχε «εις βάθος συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο και για την ανάγκη όπως η ΕΕ ενεργήσει με αποφασιστικότητα στη βάση των αποφάσεων του FAC (σ.σ. Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων) για τα Βαρώσια».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.